Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde ilk ders heyecanı!

26 Ekim 2022 Pazartesi günü Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde "İlk Ders" etkinlikleri 1. Sınıf dersliklerinde gerçekleştirildi.

ÖZEL HABER 26.09.2022, 13:19 26.09.2022, 13:38
Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde ilk ders heyecanı!

Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane ve Gülhane Külliyesi’nde düzenlenen ilk ders etkinliklerine Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yunus Karakoç, Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Prof. Dr. Murat Elevli, Genel Sekreter Dr. Öner Güner, Dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım gösterdi.

REKTÖR ERDÖL ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Birinci sınıf dersliklerini gezen Rektör Erdöl öğrencilere seslendi.

Öğrencileri nitelikli bir eğitimle donatarak mesleki hayata hazırlamayı hedeflediklerini dile getiren Rektör Erdöl, yeni eğitim döneminde başarılar diledi.

"PROF. DR. CEVDET ERDÖL: "EN AZ İKİ DİL ÖĞRENİN"

Öğrencilere “Çok çalışın, biri batı biri doğu lisanı olmak üzere en az iki lisan öğrenin ve insanları, hayvanları, doğayı sevin” tavsiyesinde bulunan Rektör Erdöl şunları kaydetti:

“Bu sıralar, yollarınızı gözleyen hastalarımızın ve hastanelerimizin umutlarına açılan kapılardır. Kendi hayallerinizden ve bekleyenlerinizin umutlarında vazgeçmeyin. Mesleki ve insani etik çizgilerden ayrılmadan yürüyeceğiniz bu yolda sizlere kolaylıklar diliyorum. Yarınlarımızın şifası ellerinizde…"

İlk ders törenleri toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)