Hemşirelik Perspektif Yaklaşım ve İletişim Sempozyumu düzenlendi

Sağlık bilimleri üniversitesi (SBÜ) Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 'Hemşirelik Perspektif Yaklaşım ve İletişim Sempozyumu' düzenlendi.

EĞİTİM 12.05.2022, 12:56 12.05.2022, 13:31
Hemşirelik Perspektif Yaklaşım ve İletişim Sempozyumu düzenlendi

Yoğun katılımın gerçekleştiği Hemşirelik Perspektif Yaklaşım ve İletişim Sempozyumu'na Kocaeli il sağlık müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, sağlık idarecileri, akademisyenler, hemşireler ve sağlık çalışanları katılım gösterdi.

İki oturum olarak düzenlenen ve Gün boyu süren sempozyumda katılımcılara Uzman akademisyenler tarafından hemşirelik mesleğinin gelecekteki yeri, gereklilikleri ve hasta iletişimi gibi önemli bilgiler aktarıldı ve meslek ilkeleri detaylıca irdelendi.

"HEMŞİRELİK MESLEĞİ SAĞLIK SİSTEMİNİN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR"

Sempozyumda konuşma yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan, Eğitim programlarının önemine vurgu yaptı.

“Hemşirelik mesleği sağlık sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Büyük özveri ile önemli hizmetler veriyorsunuz. Bugün gerçekleştirilen eğitim programının değerli hocalarımızın da katkılarıyla çok verimli geçeceğini düşünüyorum. Sempozyumun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Sempozyuma katkıda bulunan akademisyenlere İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan teşekkür belgesi takdim etti.

Takdimin ardından sağlık çalışanlarından oluşan koro canlı müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)