Erzurum'da sağlıkta güç birliği

Erzurum'da Şehir Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi arasında ortak çalışma ve iş birliklerinin geliştirilmesi amacıyla istişare ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

SAĞLIK 12.09.2022, 10:20 12.09.2022, 11:08
Erzurum'da sağlıkta güç birliği

İl Sağlık Müdürlüğünden gelen açıklamada, Şehir Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi iş birliklerinin daha fazla geliştirilmesi amacıyla AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ başkanlığında Şehir Hastanesi toplantı salonunda istişare ve koordinasyon toplantısı organize edildi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir ve heyeti, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Konca Altınkaynak, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fuat Gündoğdu ve sağlık yöneticileri katıldı.

HER İKİ HASTANE DE GÜÇ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAK

Kentte sunulan tıbbi hizmetlerin konuşulduğu toplantıda, her iki hastanenin güç birliği içerisinde, birbirlerini tamamlayıcı rollerde ortak hedefleri ve yol haritası belirlendi.

Toplantı öncesinde beraberindekilerle hekim ve sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Akdağ, daha sonra hastanenin yoğun bakımlarında ve servislerde yatan hastaları ziyaret etti.

Yorumlar (0)